Een bruid heeft haar geannuleerde bruiloft aan daklozen gegeven

Een 25 jarige bruid bleef met haar bruiloftsreceptie zitten nadat, om onbekende redenen, de bruiloft niet meer doorging. De 30.000 dollar die aan het diner was uitgegeven kon ze niet meer terugkrijgen, dus nodigde ze 170 daklozen uit om samen mee te dineren.

Sarah Cummins zou gaan trouwen met Logan Araujo. Ze had haar receptie willen houden in het Ritz Charles in Carmel, Indiana. Dat meldt Indy Star.

Het ex-bruidspaar was twee jaar bezig geweest om hun droombruiloft te organiseren. Toen de bruiloft niet doorging, en Sarah haar geld niet terug kon krijgen, wilde ze het toch laten doorgaan. Ze kon het niet over haar hart verkrijgen om niks met de reservering te doen.

Met wat kleine aanpassingen werd het bruidsfeest omgetoverd in een luxe diner voor 170 mensen zonder vaste woonplaats. “Ik werd ziek van het idee dat al het eten van de receptie weggegooid zou worden”, zei Sarah tegen Indy Star.

Nadat ze toestemming had gekregen van haar ex-verloofde veranderde ze de bruiloft in een feest voor daklozen. Ze legde contact met daklozencentra in Indianapolis om de zaal alsnog te vullen. Cummins is blij dat ze op die manier haar verdriet om kan zetten in iets nuttigs.