Dit is hoe rapper B.o.B. gaat bewijzen dat de aarde plat is

Rapper B.o.B., bekend van de hit Airplanes, denkt dat de aarde plat is. Hij is er zelfs zo van overtuigd dat hij een crowdfundactie heeft opgezet om dit te bewijzen.

“Ik ben op zoek naar de ronding van de aarde en daarom wil ik graag één of meerdere satellieten zo ver als mogelijk de ruimte inschieten”, aldus flat earth Bob. Tot nu toe lijkt de actie weinig succes te hebben, want van de beoogde 200.000 dollar heeft hij tot nu toe slechts 676 dollar opgehaald.

De rapper is ervan overtuigd dat we met zijn allen massaal bedonderd worden als het gaat om de informatie die we te zien krijgen over dit onderwerp. Om dit tegen te gaan heeft hij nu dus besloten om te proberen om zelf een satelliet de ruimte in te schieten.

Op Twitter laat hij zich regelmatig uit over zijn overtuigingen. Zo heeft hij enkele Tweets geplaatst van zichzelf op heuvels, waarbij hij stelt dat het feit dat hoe hoog je ook staat, de horizon altijd op ooghoogte is. Het feit dat je geen ronding ziet als je op hoge hoogte staat is volgens hem genoeg bewijs dat de aarde plat is.